
مدرسه جو – جستجوی مدارس مشهد:رشد ۱۳۹ برابری تعداد مدارس و رشد ۱۲۰ برابری جمعیت دانش آموزی مدارس استعدادهای درخشان در دهه چهارم انقلاب
به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزشوپرورش، سابقه تأسیس مدرسه تیزهوشان به سال ۱۳۴۷ باز میگردد که دبستان هوشیار با ۱۴ دانشآموز دختر و پسر تشکیل شد. همزمان با این حرکت، در وزارت آموزشوپرورش اداره کل امور دانشآموزان استثنایی نیز تأسیس شد. بدین ترتیب، در آستانهی پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تعداد دانشآموزانی که بر اساس اهداف تعیین شده در سه پایهی اوّل تا سوم راهنمایی مراکز سازمان مشغول به تحصیل بودند، شامل ۹۳۸ دانشآموز دختر و پسر در پنج مدرسهی مختلط در شهرهای تهران،کرمان و مشهد میشد.
این مدارس در چهاردهه پس از انقلاب اسلامی با رشد ۱۳۹ برابری تعداد مدارس و رشد ۱۲۰ برابری جمعیت دانش آموزی مدارس استعدادهای درخشان همراه بوده است.